Markisväv

Markisväv

Vi har egen tillverkning av markiser vilket gör att vi kan anpassa markiserna helt efter era önskemål.

Mer Info

Fönstermakiser

Fönstermarkiser är ett effektivt sätt att skydda mot sol och värme, men även som insynsskydd. Vi på C.S. Persienner & Markiser erbjuder markiser i olika modeller, storlekar och utföranden.

Mer Info

Fönstermakiser

Korgmarkiser

Korgmarkiser

Korgmarkiser ett bra och effektivt sätt för butiker och restauranger att göra reklam och samtidigt få skydd mot sol och värme. Markiserna går att få i flera olika modeller som kan anpassas efter dina önskemål.

Mer Info

Balkongmarkis

En balkongmarkis skyddar när solen är för stark och gör det behagligare och mer trivsamt att vistas på din balkong. Vid mindre soliga dagar skyddar markisen även bra mot vind och regn.

Våra balkongmarkiser finns i olika bredder för att passa just din balkong.

Mer Info

Balkongmarkis

Automatik

Automatik

Alla våra solskydd går att få med automatik såsom strömbrytare, fjärrkontroll, vindvakt och sol-/vindsensor. Vi hjälper er att kombinera automatiken så att ni får ett perfekt solskydd anpassat efter era önskemål.

Mer Info

Vertikal / Markisolett

Markisoletten har lätt och smidig konstruktion, som passar på såväl privatbostäder som skolor och kontor. En fallarm som fälls ut i önskat läge ger en optimal solavskärmning. 

Mer Info

Vertikal / Markisolett

Terassmarkiser

Terassmarkiser

Markiser är ju ett sorts solskydd bland många men undersökningar visar klart att det mest effektiva sättet att hindra värmealstring på utsidan av fönstren. 

Våra markiser är anpassade för nordisk klimat och byggda samt testade för starka vindar.

Mer Info