Fönstermarkis

Fönstermarkiser är ett effektivt sätt att skydda mot sol och värme, men även som insynsskydd. Vi på C.S. Persienner & Markiser erbjuder markiser i olika modeller, storlekar och utföranden. Alla våra fönstermarkiser är svensktillverkade och levereras med 5 års garanti.

Grand Wienna

Grand Wienna är ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på t.ex. industrier, offentliga byggnader, affärer och villor. Markisen är tillverkad för bredder över 3,5 m och kan seriekopplas för större anläggningar. Monteras i tak eller vägg.

Manövreras med vev. Det går att komplettera med motor och automatik samt skyddstak.

Bredd: upp till 8.5 m. Kan seriekopplas.
Utfall: 60-1000 cm

Lunex Arcade

Arcade har kassett för skydd av duken med öppen botten som hindrar att smuts och snö samlar sig. Vanligast är fristående singelmontering med in- eller utvändig betjäning med band/lina.

Bredd:   upp till 3.6 m
Utfall:   maxutfall standard 120 cm

Lunex Plaza

Plaza är en kraftfull fönstermarkis som är lämplig för bredare fönster och fasadpartier för såväl privat som offentligt bruk samt i särskilt utsatta lägen. Armarna är försedda med dubbelverkande gasdämpare som ger en utmärkt dukspänning oavsett armvinkel.

Manövreras med vev eller motor.

Bredd:   upp till 6m. Kan seriekopplas upp till 25 m bredd.
Utfall:   maxutfall standard 120 cm

Nova Baroness

Baroness passar för små till medelstora fönster och fönsterpartier. Kasettlådan skyddar den inrullade duken mot smuts och håller den torr.

Manövreras in- eller utifrån med band, men går att komplettera med motor eller invändigt reglage med sidoförskjutning så att bandets placering i sidled kan anpassas.

Bredd:   upp till 3.2 m
Utfall:   60-100 cm

Robusta Fönstermarkis

Robusta är en stadig fallarmsmarkis som passar extra bra på stora fönster. Monteras i tak, på vägg eller fönsterfoder.

Manövreras med vev. Motor, automatik och profiltak i aluminium som skyddar väven finns mot tillval.

Bredd:   upp till 7.0 m. Seriekoppling upp till 25 m med motor.
Utfall:   0.6 – 1.4 m

Kasett 4000

Kassett 4000 är en fallarmsmarkis med rund kassett och heltäckande frontlucka som passar för mindre till medelstora fönster. Monteras i vägg eller nisch med nischkonsoler.

Manövreras med band in- eller utifrån. Kan kompletteras med motor och automatik samt nischkonsoler som är justerbara i djupled.

Bredd: upp till 4 m

Utfall: 600-1000 cm